Det uopdagede arbejdsmarked - MA-Kasse

Det uopdagede arbejdsmarked

Vi præsenterer et spændende arbejdsmarked for jer med fokus på de mindre og mellemstore virksomheder. På det arbejdsmarked har man mulighed for at få et stort ansvar, spændende arbejdsopgaver, og her søger man på andre måder end den klassiske med stillingsopslag.

Kristina Falkvist giver indblik i, hvilke arbejdsopgaver der findes på dette arbejdsmarked. De adskiller sig ofte fra de arbejdsopgaver, som vi kender fra de store virksomheder. I disse mellemstore virksomheder er man som højtuddannet selv er med til at definere opgaver, indhold og omfang. Kristina vil undervise os i, hvordan man sælger sig til ejerlederen, som helt typisk ikke benytter sig af stillingsopslag i sin søgeproces efter nye medarbejdere. Vi kommer til at høre om, hvordan man bringer sine kompetencer i spil, og hvordan man kan være med til at forme arbejdsopgaverne.

Virksomhederne har gode muligheder for at ansætte dig gennem Vækstpilotordningen, og den vil Julie Højriis komme ind på. 

Og sammen med Bitten Müller vil de fortælle om de aktuelle arbejdsopgaver, som de støder på i virksomheder. Og hvor virksomhederne ønsker at gøre brug af Vækstpilotordningen.

Vi får også besøg af virksomheden Åvang. Leder Morten Larsen fortæller om sine erfaringer med at have ansat en vækstpilot. Og Danny Nielsen giver indblik i, hvordan det er at være ansat som vækstpilot.

Facilitator på mødet er virksomheds- og karriererådgiver Karin Rose Kolding, MA

Vi serverer en lækker sandwich til frokost.

Dato og tid
7. september
10:00 - 12:00
Sted
MA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg
Tilmeldingsfrist
07. september 2022, kl. 09:00
Du vil møde
Konsulent
Kristina Falkvist
Akademikerne
Konsulent
Julie Højriis
Erhvervshus Sjælland
Konsulent
Bitten Müller
Erhvervshus Sjælland
Konsulent
Johanne Brøndum Milø
Erhvervshus Sjælland
Leder
Morten Larsen
Åvang
Vækstpilot
Danny Nielsen
Åvang
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Karin Rose Kolding
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00