Drømmer du om at starte demokratisk virksomhed? - MA-Kasse

Drømmer du om at starte demokratisk virksomhed?

ØREXUND EXCUBATOR

ØreXund Excubator er et dansk- svensk iværksætterprogram målrettet iværksættere, nystartede virksomheder og etablerede virksomheder i Øresundsregionen.

Programmet tager afsæt i bæredygtig og demokratisk virksomhedsopbygning med fokus på iværksætteri, netværksdannelse og rådgivning.

PRAKTISK 

ØreXund Excubator tilbyder støtte til iværksættere, nystartede virksomheder og små virksomheder, der ønsker at udvikle deres virksomhed på en bæredygtig måde.

Programmet omfatter fem digitale workshops og tre fysiske møder i København og Malmø, som spænder over i alt 8 uger med én ugentlig workshop. Det er gratis at deltage.

Deltagerne får gennem forløbet mulighed for at komme i kontakt med andre bæredygtige og demokratiske iværksættere i regionen, hvor formålet er at understøtte netværkskabelsen og vidensdelingen på tværs af både faglige og nationale grænser.

Som deltager vil du modtage undervisning, rådgivningsforløb samt sparring. Du vil blive matchet med en mentor og få mulighed for at etablere netværk til gavn for deltagernes fremtidige virksomhed. Det sidste forløb afholdes:

  • april 2022 – 09. juni 2022, på engelsk  

Se mere her om tid, sted og indhold: https://orexund.coop/course-4/

 KRITERIER FOR AT DELTAGE                                                                                                                  

  • For at kunne komme i betragtning skal du eller virksomheden være bosiddende i Region Skåne, Region Hovedstaden eller Region Sjælland, herunder Bornholm, for at være en del af projektet.
  • Du kan ansøge som solo-iværksætter eller som et team. Du behøver ikke at drive et kooperativ, men skal være interesseret i at udvikle en levedygtig forretning med bæredygtighed og demokratisk engagement i fokus.
  • Projektet opfordrer alle, der går med en iværksætter drøm i maven til at deltage! En målsætning for projektet er derfor også at sikre en så bred repræsentation som muligt blandt deltagerne.

BAGGRUND FOR PROJEKTET                                                                                                                   

ØreXund Excubator er skabt i samarbejde mellem danske Kooperationen, Tænketanken Demokratisk Erhverv og svenske Coompanion og er støttet af EUs InterReg-pulje, der uddeler midler til samarbejder på tværs af Øresund, Skagerrak og Kattegat. Desuden har DM og MA støttet projektet.

Projektet startede i januar 2021, løber til september 2022 og henvender sig til iværksættere i Øresundsregionen (Region Hovedstaden, Region Sjælland, København, Bornholm, Skåne).

MERE INFO & TILMELDING                                                                                                                       

Du kan læse mere om ØreXund Excubator og tilmelde dig via: https://orexund.coop/          

Har du/I spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Elsa Brander konsulent i Kooperationen, eb@kooperationen.dk  +45 33 55 77 44, eller Ulrik Boe Kjeldsen, konsulent i Kooperationen, ubk@kooperationen.dk  +45 33 55 77 47

NB: Hvis du er på dagpenge, skal du huske at tage en feriedag den dag, hvor der er arrangement i Malmø.

Dato og tid
21. april
10:00 - 15:00
Sted
Ørexund Excubator oplyser adresse
Du vil møde
Konsulenter
fra
Ørexund Excubator
Alt om de nyedagpengeregler
Paragraph
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00