Er det tid til et sporskifte i arbejdslivet? - MA-Kasse

Er det tid til et sporskifte i arbejdslivet?

Overvejer du, om det er tid for dig at skifte retning i dit arbejdsliv, eller om det er bedre at blive, hvor du er? Hvordan kommer du videre i karrieren, når du står midt i et sporskifte?

Disse og mange andre spørgsmål vil vi drøfte og arbejde med på workshoppen om sporskifte i arbejdslivet.

Monika Janfelt har en doktorgrad i historie og har været forsker, universitetslektor og HR-konsulent. Nu driver hun Moveo Nordic, der har speciale i karriere- og talentudvikling.

På workshoppen vil hun komme med konkrete cases, værktøjer og forslag til how-to-do, men også sætte sporskifte ind i en større kontekst, sådan at du får inspiration og mulighed for at reflektere over din egen karrieresituation i et bredere perspektiv. Vi skal bl.a. se nærmere på transitionsprocesser, faglig identitet og karrierebeslutninger.

I løbet af workshoppen får du:

–         Viden om sporskifte og transitionsprocesser

–         Eksempler på hvordan andre har grebet sporskiftet an

–         Konkrete værktøjer du kan arbejde med både under og efter workshoppen

Monika Janfelt er forfatter til fagbogen Karriere – kunsten at flytte sig. Bogen henvender sig til alle, der overvejer at skifte retning i karrieren, og som ønsker at lære mere om deres karrierekompetencer og transitionsprocesser. Bogen indeholder mange cases, råd og redskaber samt inspiration til, hvordan man kan forstå og arbejde med karriereudvikling.

Hvis du ønsker at forberede dig til workshoppen, eller ikke har mulighed at deltage i workshoppen, kan bogen lånes på biblioteket, bestilles via www.moveonordic.com eller SAXO.com.

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon. Log på i god tid, og test evt. lyd og videoindstillinger. Dagen før kurset modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

 

 

 

Dato og tid
18. september
10:00 - 14:59
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
18. september 2023, kl. 10:00
Du vil møde
Fil.dr. specialist i karriere- og talentudvikling
Monika Janfelt
Moveo Nordic
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Mette Busk Sørensen
Karriererådgiver
Henrik Due Jensen
Karriererådgiver
Bente Møller
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00