Få en federe studieøkonomi med moneymum og MA - MA-Kasse

Få en federe studieøkonomi med moneymum og MA

“Jeg er vild med at leve af havregryn, at frygte skattesmæk og gå glip af fradrag og rabatter, mens jeg studerer“… sagde ingen studerende nogensinde!!

Det kan nemlig være dyrt at være studerende, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvordan du lægger et smart budget, regler for hvad du må tjene ved siden af din SU, hvordan du får mest ud af dine penge. Og så alt det andet….

Derfor holder vi et webinar med vores økonomiske ekspert og fin-fluencer moneymum, aka. Pernille Oldgaard. Moneymum har planlagt et skarpt oplæg, hvor hun helt konkret vil dele hendes bedste tips og gode råd til, hvordan du kan få en bedre økonomi, så du har råd til også at have det sjovt, mens du studerer.

Moneymum vil tage dig igennem:

  • Studiebudget, så der er råd til det sjove
  • Hvordan undgår du en (stor) studiegæld?
  • Hvor og hvordan kan du optimere din økonomi under studiet?
  • Sparehacks: Hvordan kan du som studerende spare penge på fagforening, a-kasse, fitness osv.?
  • Giver det mening af spare op til pension, imens man studerer?
  • Kan man investere, når man er på SU?

Efter præsentationen får du mulighed for at stille spørgsmål til Pernille.

Hvem er moneymum?

Pernille Oldgaard er uddannet finansøkonom og selvstændig økonomisk mentor. Hun yder gældsrådgivning, tilbyder mentorforløb, laver podcasts, underviser og holder foredrag. Gennem hendes Instagramprofil med flere end 60.000 følgere deler hun sin viden og råd til en bedre privatøkonomi. Og så er hun blevet MA’s økonomiske ekspert.

Moneymum ved om nogen, hvordan det er at være på r*ven og leve fra måned til måned. På syv år oplevede hun både at få 00 i matematik og lande som bankrådgiver og filialdirektør og har arbejdet 12 år i den finansielle sektor, inden hun blev selvstændig.

Teknisk info

Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, webinaret afholdes. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

 

Dato og tid
5. oktober
16:00 - 17:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
05. oktober 2023, kl. 15:00
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Du vil møde
Finansøkonom og selvstændig økonomisk mentor
Pernille Oldgaard
moneymum
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00