Få pladser tilbage-Field trip til Tivoli: Oplev Havens økosystem helt tæt på - MA-Kasse

Få pladser tilbage-Field trip til Tivoli: Oplev Havens økosystem helt tæt på

FÅ PLADSER TILBAGE

Helt eksklusivt har vi fået mulighed for at invitere vores naturfaglige medlemmer i Tivoli, hvor chefgartner Tom Knudsen (Tivoli) og biolog Katrine Turner (Vildskab.nu) vil indvie os i de grundlæggende tanker bag Tivolis faunaundersøgelse, som har kørt fra april måned og strækker sig til slutningen af september. Deadline for tilmelding er den 7. august – men vi har kun 30 pladser, så det er først-til-mølle.

”Mange taler om bæredygtighed og biodiversitet, og vi kunne derfor tænke os at grave et spadestik dybere og derved blive klogere på Tivolis økosystem”, siger Tom Knudsen, og han fortsætter: ”Derfor vil vi fra april til september løbende indfange såvel krybende som flyvende insekter på forskellige lokationer i Haven, som herefter vil blive slægts- og artsbestemt. Herudover vil vi løbende supplere med on location-studier til bestemmelse af fx sommerfugle, vilde bier samt ikke mindst fuglelivet i Haven. Vi glæder os til resultatet og til at bringe denne viden med i den fremtidige udvikling af Haven og dennes grønne anlæg.”

Det kommer blandt andet til at handle om:

  • Samspillet mellem Tivolisøen, blomster og buske, nye og gamle træer.
  • Vertikale haver og grønne tage/bygninger mm.
  • Insektbestanden midt i en storby.
  • Nat- og dagsaktive insekter.
  • Pionermålinger i Tivoli – hvem kan vi benchmarke med?

Praktik
Vi mødes i Tivolis køreport, Tietgensgade 12 (mod Glyptoteket) onsdag den 16. august kl. 9.15.

Vi går på havevandring og besøger de lokationer, hvor faunaundersøgelsen finder sted og afslutter med en kop kaffe, hvor der også kan stilles spørgsmål. Besøget slutter kl. 11.00.

Der er forbehold for aflysning i tilfælde af regnvejr; de tilmeldte vil få endelig besked i løbet af mandag den 14. august.

Evt. forberedelse
Tivoli samarbejder med firmaet Vildskab.nu om den igangværende faunaundersøgelse. Besøg gerne deres hjemmeside – www.vildskab.nu. Deres bog, Vildskab i haven, er også værd at fordybe sig i (skrevet af Ditte Dahl LisbjergKatrine Turner og Lilli Gruwier).

Dato og tid
16. august
09:15 - 11:00
Sted
Mødested: Tivolis køreport, Tietgensgade 12 (mod Glyptoteket)
Du vil møde
Chefgartner
Tom Knudsen
Tivoli
Biolog
Katrine Turner
Vildskab.nu
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Pia Knudsen
Karriererådgiver
Kirsten Lund
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00