Fra humanist til it-specialist: Bliv graduate hos en af Danmarks største it-leverandører - MA-Kasse

Fra humanist til it-specialist: Bliv graduate hos en af Danmarks største it-leverandører

Kom til informationsmøde, når vi får besøg af Statens It, der snart søger nye kandidater til deres 2-årige graduateforløb.

Hvordan er forløbet?
Statens It er en offentlig styrelse, der supporterer og leverer it-løsninger til alle styrelser og ministerier i Danmark.

Som graduate bliver du ansat i en 2-årig midlertidig stilling (med henblik på fastansættelse), hvor du bliver ført ind i de mange aspekter i en moderne it-organisation. Opgaverne er ikke kun af teknisk karakter, men indbefatter også support, kundekontakt og projektledelse. Du får et skræddersyet forløb, gode muligheder for at skifte mellem forskellige opgaver, mulighed for at specialisere dig samt en erfaren mentor, der kan guide dig igennem din udvikling.

Hvem er du?
Du er nyuddannet, eller også er det et par år siden, at du afsluttede en uddannelse på minimum på Bachelorniveau. Det er ikke så afgørende, hvilken uddannelse du har bag dig; det kan både være en uddannelse inden for it og teknologi, men du kan også sagtens have en humanistisk uddannelsesbaggrund eller noget helt tredje.

Det vigtigste er altså ikke, at du har en it-baggrund – det vigtige er, at du har lyst og mod på at arbejde med it. Og alt det med det tekniske? Det lærer du på forløbet!

Hvem kan du møde på informationsdagen?
Til mødet vil du høre fra it-chef Per Reider Meinertsen, Mariane Frederiksen fra HR, nuværende graduate Sisse Lillevang Knudsen, samt fire af hendes nuværende ”graduate-kollegaer”. Som alle graduates har de vidt forskellige uddannelsesbaggrunde, som f.eks. antropologi, idræt, musikvidenskab med mere.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig senest 19. juni på ma-kasse.dk

 

Vigtig info:
Bemærk, at arrangementet bliver optaget på video. Dog fokuseres mest oplægsholderne, så publikum vil ikke blive vist mere end glimtvist og kun bagfra.

Dato og tid
20. juni
10:00 - 12:00
Sted
MA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg
Tilmeldingsfrist
19. juni 2022, kl. 18:00
Du vil møde
IT chef
Per Reider Meinertsen
Statens IT
HR konsulent
Mariane Frederiksen
Statens IT
Graduate
Sisse Lillevang Knudsen
Statens IT
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Kasper Mølgaard
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00