Fra tøjdesigner til selvstændig virksomhedsejer - MA-Kasse

Fra tøjdesigner til selvstændig virksomhedsejer

Hør historien om Rikke Bech, der fortæller, hvordan hun efter mange års arbejde i tøjbranchen, besluttede sig for at sadle om og bidrage til bæredygtighed.

Tekstilaffaldssortering af tekstiler bliver en realitet for hele EU i år 2025 (2023 i DK). Da EU har udarbejdet en cirkulær handlingsplan for tekstilområdet. Genanvendelse af tekstiler er mere aktuelt end nogensinde og området er virkelig relevant, både i forhold til cirkulær økonomi, men også i forhold til hvordan fremtidens virksomheder kommer til at udvikle sig indenfor genanvendelse af ressourcer. 

Sammen med sit gode team har Rikke skabt virksomheden NewRetex i Rødkærsbro, der – kort fortalt – har udviklet Danmarks første automatiske sorteringsanlæg til tekstiler. Tekstilerne indsamles og sorteres i 30 forskellige fraktioner, hvorefter de separeres yderligere, forarbejdes og der spindes garn til ny produktion af stof.

Vi skal høre om, hvordan idéen opstod og rejsen til i dag, hvor hun netop har indtaget nye bygninger til det stigende behov!

Hvad får du med:

  1. Indsigt i overvejelser som selvstændig
  2. Bud på planlægning
  3. Udfordringer med tilladelser og politik
  4. Tre gode råd til der, der overvejer at starte selv

Fremtidens virksomheder skal være grøn – vi har ikke råd til at lade være!

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, webinaret afholdes. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
26. september
15:00 - 16:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
26. september 2023, kl. 14:00
Du vil møde
CEO & founder
Rikke Bech
NewRetex
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Pia Knudsen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00