Online workshop: Hvad er netværk, og hvordan kommer du i gang? - MA-Kasse

Online workshop: Hvad er netværk, og hvordan kommer du i gang?

Alle mennesker netværker – både privat og professionelt. Meget af det foregår dog ubevidst. Når vi til en rund fødselsdag spørger kusine Mette, hvad hun går og laver for tiden, når vi spørger på Facebook, om nogen kender en VVS’er, eller når vi på LinkedIn deler ud af egne faglige erfaringer. Networking er ikke sådan noget, der kun foregår velorganiseret i erhvervslivet eller omkring højborde til en konference.

Ved at arbejde mere bevidst med at netværke kan du få hjælp til at realisere dine egne idéer og ambitioner for dit arbejdsliv. Du kan komme tættere på dit næste job. Og du kan få glæde ved at hjælpe andre.

På denne workshop vil vi afmystificere begrebet networking eller det at netværke. Vi hjælper dig med at blive mere aktiv og bevidst omkring din brug af netværk. Du får konkrete metoder til at netværke ved at sætte dine egne ressourcer i spil – fx i form af din ekspertviden og din nysgerrighed.

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon. Log på i god tid, og test evt. lyd og videoindstillinger. Dagen før kurset modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
1. december
12:30 - 15:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
01. december 2021, kl. 11:30
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Kirsten Lund
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00