Hvordan får du din historie gennem det redaktionelle nåleøje? - MA-Kasse

Hvordan får du din historie gennem det redaktionelle nåleøje?

I denne workshop får du konkrete tips og tricks fra to garvede kommunikatører, der har bred erfaring med pressearbejde og kommunikation. Du vil få brugbare redskaber og hands on erfaring med produktion af pressemateriale. Og du vil få input til at undgå de mange benspænd, der gør, at du ikke får afsat din historier til landets aviser.

Så hvis du ønsker at blive bedre til pressearbejdet i en tid, hvor konkurrencen om mediernes dagsorden er stor, og hvor mange aktører kæmper om den samme spalteplads, tv-tid eller radioudsendelser, så skal du tilmelde dig denne workshop. De to oplægsholdere har begge stor erfaring fra begge sider af redaktionsbordet, som både journalister og pressemedarbejdere. De har et skarpt blik for de mange udfordringer, der er ved at kommunikere i forskellige organisationer, der er mere eller mindre gearet til at lave god kommunikation og pressearbejde, der gør en forskel. Med andre ord får du gode konkrete tips og tricks til, hvordan du kommer igennem mediernes redaktionelle nåleøje, gennem oplæg og konkret opgaver, du skal arbejde med undervejs.

De to oplægsholdere
Anna Trap-Lind er cand.mag. med lang redaktionel/journalistisk erfaring. Især har hun arbejdet meget med forskningsformidling og pressearbejde for forskningens verden, hvor hun har stået for pressearbejdet på forskellige uddannelsesinstitutioner. Blandt andet har hun haft ansvaret for kommunikationen på Institut for Socialt Arbejde på KP, været videojournalist, journalist på magasinet Humanist, og de seneste år har hun været selvstændig. Hun arbejder i dag som presseansvarlig og ansvarlig for ekstern kommunikation på DTU Aqua

Laurids Bæk Simonsen er uddannet journalist. Han har journalistisk erfaring fra Politiken og Søndagsavisen og har siddet med ansvaret for pressearbejdet i både Bedre Psykiatri, headspace DK og senest været pressechef i BUPL. Nu arbejder han i Red barnet.

 

MA sørger for en sandwich til frokost.

Dato og tid
22. september
10:00 - 14:00
Sted
MA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg
Tilmeldingsfrist
22. september 2022, kl. 09:00
Du vil møde
Presseansvarlig
Anna Trap-Lind
DTU Aqua
Pressechef
Laurids Bæk Simonsen
Red Barnet
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Pia Knudsen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00