Jobmuligheder i kulturbranchen – i Vestjylland - MA-Kasse

Jobmuligheder i kulturbranchen – i Vestjylland

Vil du gerne arbejde indenfor kultursektoren, og oplever du, det kan være svært at få foden indenfor? Så kan vi betrygge dig i, at der er mange jobmuligheder i kulturbranchen i Vestjylland.

På dette arrangement møder du:

  • Formidlingschef ved Ringkøbing Fjord Museer, Mette Bjørg Karup Helth, som igennem en årrække har haft kulturen som sin arbejdsplads. Mette vil dele ud af sin viden om kulturområdet og om, hvad hun lægger vægt på i en rekrutteringsproces og endelig fortælle om egne karrierevalg- og veje.
  • Kommunikationschef ved Ringkøbing Fjord Museer Iben Granum Møller, som vil fortælle om sin egen baggrund og sine erfaringer med at arbejde med kommunikation indenfor kulturbranchen.

Du vil selvfølgelig også høre om Ringkøbing Fjord Museer – et statsanerkendt kulturhistorisk museum med ansvaret for at bevare og formidle kulturhistorien i Ringkøbing-Skjern Kommune.
Med 260.000 årlige gæster er museet i top 15 blandt alle danske museer. Størstedelen af gæsterne er turister, og museet er derfor en markant aktør i kulturturismen langs Vesterhavet.

Aktuelt søger museet sæsonmedarbejdere til sommeren 2023, og du vil også få indsigt i, hvordan du kommer i betragtning til disse stillinger.   

MA byder på en sandwich efter arrangementet

Dato og tid
13. april
10:00 - 12:00
Sted
MA, Åboulevarden 23, 2. sal, 8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist
13. april 2023, kl. 09:00
Du vil møde
Formidlingschef Mette Bjørg Karup Helth
Mette Bjørg Karup Helth
Ringkøbing Fjord Museer
Kommunikationschef
Iben Granum Møller
Ringkøbing Fjord Museer
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Jeanette Bach
Karriererådgiver
Jakob Neister
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00