Kickstart din jobsøgning - for studerende på kandidaten - MA-Kasse

Kickstart din jobsøgning – for studerende på kandidaten

Tilbuddet er målrettet studerende på KU og på RUC

Er du på jagt efter et relevant studiejob? Eller ved at nærme dig afslutningen på kandidaten? Så er det tid til at gå i dybden med jobsøgningens mange facetter.

Meld dig på Karrierekickstarter og få inspiration, når det passer dig via e-learning. Du bliver godt kørende ved blot at bruge 1-2 timer om ugen i 10 uger, hvor du ender med et gennemarbejdet ansøgningsmateriale og en strategi for din kommende jobsøgning.

Du vil få:

  • redskaber til at klarlægge dine kompetencer
  • inspiration til at skrive skarpe cv’er og ansøgninger, der taler virksomhedernes sprog
  • gode råd om jobsamtalen
  • adgang til videoer med en lang række virksomheder, hvor HR-medarbejdere fortæller dig, hvad de lægger vægt på i rekrutteringsfasen
  • sparring med karriererådgiver og erhvervsmentor.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeldingsfristen er 10. oktober. Læs mere om forløbet og tilmeld dig via linket.

Hvem står bag Karrierekickstarter?

MA og Konsulenthuset ballisager er gået sammen med Københavns Kommune om en række nye tiltag på Københavns Universitet og RUC. Målet er at sikre, at du kommer godt fra start, når du skal gå fra uddannelse til job.

Det er Konsulenthuset ballisager, der tilbyder Kickstarter-forløbet. De er specialister i karriererådgivning og rekruttering og har 70 ansatte og 15 afdelinger på landsplan. De har igennem en årrække tilbudt et lignende forløb til studerende i Aarhus med gode resultater.

MAs rolle i projektet er orienteret mod aktiviteter på dit studium. MA tilbyder workshops med redskaber til jobsøgningen og virksomhedsarrangementer på de enkelte fag. Har du ønsker til tilbud på dit fag, er du velkommen til at skrive til Ginna Sørensen på gsoe@ma-kasse.dk

Sted
Online
Du vil møde
Konsulent
Emil Schoenbaum
Konsulenthuset ballisager
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00