Målret dit CV til jobbet + Foto - MA-Kasse

Målret dit CV til jobbet + Foto

Dit cv er en kommunikationsopgave, hvor du først og fremmest skal skrive dig ind i jobbet ved at profilere og italesætte den værdi, du kan skabe for din kommende arbejdsplads.

Få tips til, hvordan dit CV overskueligt viser de faglige og personlige kompetencer, du allerede har. Og de resultater, du har skabt, som er relevante for jobbet. Bliv opmærksom på, hvordan du konkret perspektiverer din erfaring ind i de opgaver, som dit kommende job rummer. Hvordan du giver et billede af dig selv som medarbejder i virksomheden.

I løbet af workshoppen arbejder du sammen med de andre deltagere om jeres materiale. Du får konkret og konstruktiv tilbagemelding, så du kan arbejde videre med materialet og forbedre dine chancer for at komme til samtale.

På denne workshop fokuserer vi på dit ansøgningsmateriale til opslåede stillinger. Medbring evt. et stillingsopslag, en ansøgning og et cv.

Til workshoppen er der også mulighed for at få taget et billede af en professionel fotograf, som kan bruges til dit CV og din LinkedIn profil.

Vi serverer en sandwich til frokost.

Dato og tid
10. oktober
09:00 - 12:00
Sted
MA, Åboulevarden 23, 2. sal, 8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist
10. oktober 2023, kl. 08:00
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Du vil møde
Fotograf
Kasper Hornbæk
kasperhornbaek.com
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Jakob Neister
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00