Online kursus: Brug adfærdsdesign i din projektledelse - MA-Kasse

Online kursus: Brug adfærdsdesign i din projektledelse

Som projektleder kan du have stor fornøjelse af at anvende adfærdsdesign i din projektledelse. Så kom med, når vi får besøg af adfærdskonsulent Sofie Martine Dideriksen fra bureauet Bro Kommunikation.

Sofie underviser os i en projektledelsesform, hvor det i handler om at forstå mennesker, og hvor det ikke kun handler om tidsplaner, opgavestyring og budgetter.

Workshoppen giver dig en grundforståelse af den menneskelige psyke, og hvordan kognitive bias kan spænde ben for dine projekter – det være sig i planlægningen, eksekveringen eller hverdagens effektivitet. Outputtet af workshoppen bliver en række værktøjer, som tager højde for menneskelig irrationalitet, som du kan bruge i din projektledelse.

Du kan deltage online eller fysisk

Onlinedelen af workshoppen er et oplæg fra kl. 11 til 12.15, som zoomer ind på grundlæggende adfærdsteori og værktøjer til at håndtere din og andres irrationalitet.

De, der deltager i den fysiske del af workshoppen, der foregår i København fra kl. 11 til 15., får mulighed for at øve og fokusere på at få teorien under huden, så I kan anvende adfærdsdesign i praksis. Vi sørger for frokost på dagen.

Hvem er Bro?

Bro er et bureau, der kombinerer adfærdsdesign, kommunikation og organisationsudvikling. Bro undersøger, hvordan de kan få mennesker til at træffe de rigtige beslutninger, og de designer løsninger og budskaber, der får det til at ske. Med andre ord arbejder de med at skabe varige kultur- og adfærdsændringer baseret på adfærdsteori og målgruppeinddragelse.

Dato og tid
30. august
11:00 - 12:15
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
30. august 2023, kl. 10:00
Du vil møde
Adfærdskonsulent
Sofie Martine Dideriksen
Bro Kommunikation
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Karin Rose Kolding
Karriererådgiver
Kasper Mølgaard
Karriererådgiver
Ginna Sørensen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00