Online: Mød Forsvarets Personalestyrelse - MA-Kasse

Online: Mød Forsvarets Personalestyrelse

Det er noget af en usædvanlig HR-organisation, du nu kan få et unikt indblik i. Forsvarets Personalestyrelse står for at rekruttere og fastholde medarbejdere til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger.

Styrelsen støtter alle lige fra den værnepligtige til veteranen og dennes familie. Det stiller helt særlige krav til styrelsens medarbejdere. Som de selv siger det: ”Danmarks sikkerhed kræver mere end almindelig HR.”

Derfor har medarbejderne ikke bare én faglig baggrund, men kommer med forskellige specialer inden for militærfaglighed, psykologi, rekruttering, marketing, arbejdsmiljø, jura, mangfoldighed og meget andet.

På opfordring af nogle medlemmer besøger chefsergent og teamleder Karsten Theis Pittersen fra Forsvarets Personalestyrelse MA. Han vil i sit oplæg komme ind på de kompetencer, som styrelsen efterspørger både fagligt og personligt. Desuden deltager Marie Lynggaard, der arbejder som fuldmægtig og markedsanalytiker. Hun er nyuddannet akademiker.

Karsten giver også gode anbefalinger til, hvor du kan skaffe dig de nødvendige erfaringer, og der bliver mulighed for at få Karstens råd til dit ansøgningsmateriale. Du er selvfølgelig meget velkommen til at stille spørgsmål.

Det vil især være den civile del af opgaverne inden for Forsvarets Personalestyrelse, som vi tager op på dette arrangement.

Facilitator er Karin Rose Kolding, MA

Til stede: 

  • Chefsergent og teamleder Karsten Theis Pittersen, Forsvarets Personalestyrelse  
  • Kasper Mølgaard, MA 
  • Petrine Hahn, MA 
  • Karin Rose Kolding, MA 

 Arrangementet finder steder på Peter Bangs Vej 30, Frederiksberg. Dog er der mulighed for at deltage online via Zoom.  

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon, da undervisningen på dette onlinekursus foregår via Zoom. Dagen før arrangementet modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
16. november
10:00 - 12:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
16. november 2022, kl. 09:00
Du vil møde
Chefsergent og teamleder
Karsten Theis Pittersen
Forsvarets Personalestyrelse
Fuldmægtig og markedsanalytiker
Marie Lynggaard
Forsvarets Personalestyrelse
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Karin Rose Kolding
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00