Online: Vil du gerne undervise? Mød Lyngby Handelsgymnasium, U/Nord - MA-Kasse

Online: Vil du gerne undervise? Mød Lyngby Handelsgymnasium, U/Nord

Lyngby Handelsgymnasium har 2 uddannelsesretninger HHX og STX med ca. 900 elever, 70 lærere, og så er de en del af U/Nord. U/NORD er en uddannelsesinstitution med 670 medarbejdere, over 14.000 elever og kursister og en overordnet uddannelsesportefølje bestående af erhvervsrettet 10. klasse, gymnasiale uddannelser i form af HHX, HTX og STX, samt de merkantile og tekniske erhvervsuddannelser EUD, EUX, EUV og EUS. Derudover har de kursuscenter, læreplads- og skoleoplæringscenter og modtageklasser. Deres uddannelser udbydes på otte adresser i Frederikssund, Helsingør, Hillerød og Lyngby.

På temadagen får du gode råd til at søge job i gymnasieskolen, et indblik i Lyngby Handelsgymnasium arbejdsplads, og så får du mulighed for at stille spørgsmål direkte til Pernille Bogø, som er rektor på Lyngby Handelsgymnasium.

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon, da undervisningen på dette online-arrangement foregår via Zoom. Før kurset modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
10. marts
10:00 - 11:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
10. marts 2023, kl. 09:00
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Du vil møde
Rektor
Pernille Bogø
Lyngby Handelsgymnasium, U/Nord
Fra MA deltager
Karriererådgiver
René Harboe Jensen
Alt om de nyedagpengeregler
Paragraph
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00