På grund af corona er alle fysiske møder og arrangementer foreløbig erstattet af onlinemøder og telefonsamtaler. Kontorerne i Aarhus, Aalborg og Odense er lukkede.

Online: Mød Orifarm – en af nordens førende lægemiddelvirksomheder

Vi får besøg af CHRO Birgitte Ladefoged og Manager Torsten Laen Talent Acquisition and Development fra Orifarm. De fortæller om, hvilke profiler de kigger efter, hvordan de rekrutterer, og de giver råd om, hvordan du bedst kan komme i betragtning.

De har 2200 medarbejdere og er på udkig efter nye kolleger. Som de selv udtrykker det, er høj motivation medvirkende til udvikling af virksomheden – og de lægger vægt på din faglige og personlige udvikling og på at gøre brug af dine færdigheder som medarbejder. Og som HR direktør Birgitte Ladefoged fremhæver: hos Orifarm er der fokus på sundhed, omsorg og trivsel, og det er en forudsætning for at rekruttere og fastholde gode medarbejdere.

Orifarm har i 2020 udvidet med opkøb af Takeda, som er producent af håndkøbslægemidler, kosttilskudsprodukter samt receptpligtige lægemidler.

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon, da oplægget foregår via Zoom. Dagen før kurset modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
2. februar
13:30 - 15:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
02. februar 2022, kl. 12:30
Deltagerantal
21 pladser tilbage ud af 50
Du vil møde
CHRO
Birgitte Ladefoged
Orifarm
Manager
Torsten Laen
Orifarm
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Karin Rose Kolding
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00