Online workshop: Er du kvalitativ researcher? - MA-Kasse

Online workshop: Er du kvalitativ researcher?

Workshop for antropologer og lignende faggrupper 

Brænder du for at lave kvalitativ research, brugerundersøgelser, observationsstudier? Er du antropolog, etnolog eller lignende? Så kom og bliv inspireret og få fornyet energi og værktøjer til din jobsøgning. 

I workshoppen sætter vi de kvalitative researchkompetencer i centrum og henter inspiration fra Design-Thinking og antropologi til jobsøgningen.

Vi ser på dine kompetencer: Hvad byder du ind med, og hvilken værdi kan du skabe for organisationer med din faglighed? Hvordan har andre antropologer (og lignende faggrupper) haft succes med at arbejde med uopfordret jobsøgning? Hvordan er de kommet til gode jobs? Vi bliver klogere på vejene dertil.

Vi læser jobopslag og undersøger arbejdsgiveres behov. Der vil være cases, øvelser og oplæg. Udgangspunktet er, at jobsøgning og jobskabelse består af et hav af informanter og af behov som skal forstås. Og at du som antropolog eller beslægtet profil (fx cand.pæd. i pædagogisk antropologi, kandidat i anvendt kulturanalyse, sociolog eller lignende), har de kompetencer som skal til. Skal vi gå i gang?

Workshoppen afholdes af antropolog Trine Paludan og opfølges af dannelsen af et netværk for dem som ønsker det.

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon, da undervisningen på dette onlinekursus foregår via Zoom. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, kurset afholdes. Dagen før kurset modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
25. oktober
12:30 - 15:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
25. oktober 2021, kl. 11:30
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Trine Paludan
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00