Online workshop: Sådan lander du godt i dit første job - MA-Kasse

Online workshop: Sådan lander du godt i dit første job

Som nyuddannet glæder du dig helt sikkert til at begynde på dit første job. Men måske er du også lidt nervøs over, hvordan det vil være at skulle arbejde professionelt med alt det, du har lært på din uddannelse. Du tænker måske over, hvilke forventninger er der til dig som ny medarbejder – det er helt naturligt!

I denne workshop arbejder vi med, hvordan du bedst finder dine ben på din kommende arbejdsplads. Der er både plads til begejstringen, usikkerheden og de ”dumme” spørgsmål.

Som nyansat vil man gerne være åbensindet og have en positiv udstråling. Det kan dog være nødvendigt at skulle sige nej til opgaver, hvis du ikke skal drukne i arbejdspres i begyndelsen. Vi taler om, hvordan du sætter grænser uden at virke modvillig og som en nej-hat.

Der vil være gruppesnakke med andre nyuddannede. Du får også nogle tips fra Line Birk Thraentoft Kristiansen, som dimitterede i 2020, og vil dele sine erfaringer med det første job.

Workshoppen er for dig, der er nyuddannet – uanset om du har et job på hånden eller ej.

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon. Log på i god tid, og test evt. lyd og videoindstillinger. Dagen før kurset modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer

Dato og tid
11. oktober
09:30 - 12:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
10. oktober 2022, kl. 09:30
Du vil møde
Afdelingskoordinator
Line Birk Thraentoft Kristiansen
Institut for Kultur og Samfund, Aarhus Universitet
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Mette Busk Sørensen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00