Ro på! Skab indre bæredygtighed, og bliv en bedre designer i dit liv - MA-Kasse

Ro på! Skab indre bæredygtighed, og bliv en bedre designer i dit liv

Hvordan forvalter du tiden, der bor i dig? Synes du tiden flyver afsted? Er det er svært at skabe et bæredygtigt liv og studieliv?

Så har du samme udfordring som mange andre. Vor tids Excel-tænkning og dens fokus på effektivisering, måling og vejning gør os ydrestyret og æder grådigt vores evne til at mærke os selv. Det gør, at vi forvalter tiden, der bor i os, rigtig skidt – og det resulterer i ubehag, utilfredshed, uforløsthed og ikke mindst stress.

Vi har brug for viden og læring i, hvordan vi skaber indre bæredygtighed, hvordan vi bliver bedre designere og skabere i vores liv, så vi ikke lader tiden flyve afsted med os, men finder hjem i vores værdier og bliver ‘herre i eget hus’ (Ole Fogh Kirkeby).

De store eksistentielle spørgsmål
Vi skal (gen)finde vores indre livsværdier, som kalder på os, hvis vi altså lytter højt nok. De store eksistentielle spørgsmål er, hvordan du lytter højt nok for at høre din indre stemme? – Og dernæst hvordan du, som den du er, bedst kan være i verden og bidrage med det, der er dig?

  • Det første spørgsmål kalder på en undersøgelse af dig selv, som her inddrager kreative metoder til at reflektere, filosofere og udtrykke sig.
  • Det andet spørgsmål kalder på en kreativ udviklingsproces f.eks. i forhold til at skabe forskellige fremtidsscenarier af dit arbejdsliv, som jo kan se ud på mange nye måder.

Kreativitet og designmetoder bidrager og understøtter således en kreativ og filosofisk livspraksis.

Philosophic Life Design eller filosofisk livsdesign er et forskningsbaseret læringskoncept, udviklet på baggrund af mange års forskning i strategisk design, kreativitet, entrepreneurskab og protreptik.

I oplægget vil der være et par praktiske og individuelle øvelser, som du med fordel kan anvende til at blive en bedre designer i dit liv.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, webinaret afholdes. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
1. december
13:00 - 14:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
01. december 2022, kl. 12:00
Du vil møde
Ph.d. MA i retorik, designer og protreptiker - Docent i kreativitet
Kirsten Bonde Sørensen
DMJX
Fra MA deltager
Virksomheds- & Karriererådgiver
Jeanette Bach
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00