Robotindustrien har spændende job – kom og hør - MA-Kasse

Robotindustrien har spændende job – kom og hør

Industrien for robotteknologi, automation og droner tæller mere end 500 virksomheder i Danmark med ca. 17.500 medarbejdere ansat. Men efterspørgsel er stor og forventningen er, at antallet af medarbejdere næsten bliver fordoblet inden år 2027.  

Med andre ord: Branchen skal ansætte flere tusinde medarbejdere i løbet af få år – og der er også brug for dig, der har en anden baggrund end den tekniske. 

På webinaret møder du Project Manager Oscar Flindt Thomsen fra Odense Robotics og HR-koordinator Annemette Grove fra robotvirksomheden Gibotech.  

Oscar introducerer Odense Robotics og fortæller, hvordan de hjælper robotvirksomheder med at rekruttere nye medarbejdere. Han guider dig igennem Odense Robotics’ hjemmeside, som både indeholder en jobbank og en cv-bank, hvor du kan registrere dig som jobsøgende.  

Annemette præsenterer virksomheden Gibotech, dens produkter og de forskellige typer profiler, som de løbende ansætter. Gibotech udvikler robot og automationsløsninger til forskellige industrier og er en del af Robotklyngen i Danmark. Gibotech udvikler blandt andet hospitalsrobotter, der forbedrer arbejdsmiljøet for hospitalspersonalet og øger sikkerheden for patienterne.  

Det får du ud af at deltage 

Du får konkrete råd om, hvordan du kan sætte dig i position til job inden for området. Du lærer også, hvordan du kan bringe dig selv i spil, selvom du ikke er dataingeniør. 

Inden webinaret er du velkommen til at orientere dig på https://robotic-careers.com/ Og på https://gibotech.dk/ 

Fra Odense Robotics:

Project Manager Oscar Flindt Thomsen

https://www.linkedin.com/in/oscarthomsen/

Fra Gibotech:

HR-koordinator Annemette Grove

https://www.linkedin.com/in/avlg/

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, webinaret afholdes. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

 

Dato og tid
25. oktober
10:00 - 12:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
25. oktober 2023, kl. 09:00
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Du vil møde
Project Manager
Oscar Flindt Thomsen
Odense Robotics
HR-koordinator
Annemette Grove
Gibotech
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Aleksandra Natalia Jensen
Karriererådgiver
Karin Rose Kolding
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00