Sådan lander humanister job i den finansielle sektor - MA-Kasse

Sådan lander humanister job i den finansielle sektor

Sådan lander humanister job i den finansielle sektor

Alle sektorer og brancher har brug for gode kommunikatører.

Det gælder også den finansielle sektor, hvor pensionsselskaber, banker og sparekasser, investeringsfonde, forsikringsselskaber og realkreditinstitutter har behov for eksperter, der kan udvikle og drive kommunikationen til og med de mange interessenter, sikre en professionel branding på tværs af medier, lede udviklingsprojekter og meget andet.

I Middelfart Sparekasse hilser man humanisterne velkommen. De skal også bruge dig med den skarpe pen, og dig som jonglerer med ord og laver letlæseligt tekstarbejde. Og der er mange veje til et job, der indeholder kommunikationsopgaver. Mød Alaa Mourad, som, efter et opslag på LinkedIn , blev kontaktet af Bjarne Jacobsen, der er kommunikationsdirektør i Middelfart Sparekasse. Han læste nemlig Alaas LinkedIn-opslag og inviterede hende til samtale.

Se LinkedIn opslaget her:

https://www.linkedin.com/posts/alaa-mourad-46a933119_projektledelse-hr-kommunikation-activity-6988863030428082176-bSb3?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

På dette webinar klæder vi dig på til at søge job i en sektor, du som humanist måske ikke lige tænker er en oplagt karrierevej. 

Det får du med fra dagens webinar:

  • Inspiration til hvordan du kan søge job via LinkedIn
  • Viden om, hvad du kan gøre for at skrive dig ind i et kommunikationsjob i en særlig branche
  • Indsigt i ”ESG” og hvordan man arbejder med det i Middelfart Sparekasse.

Om Alaa Mourad:

ESG- og kommunikationskonsulent i Middelfart Sparekasse med fokus på ekstern kommunikation, herunder fortæller hun bæredygtighedshistorier og hjælper Bjarne med afrapportering på ESG-området. Har en cand.mag. i Dansk med tilvalg i statskundskab og har arbejdet som organisationskonsulent i en politisk interesseorganisation før hun kom til Middelfart Sparekasse i november 2022.  

Alaas råd til dig, der søger kommunikationsjob:

Træd uden for din comfort zone. Søg stillinger hos virksomheder og brancher, du normalt ikke (!) ville søge. Vær kreativ og personlig, når du skriver ansøgninger eller laver et jeg-søger-job opslag på LinkedIn for eksempel.

 Om Bjarne Jacobsen:

Kommunikationsdirektør i Middelfart Sparekasse med ansvar for bl.a. kommunikation og ESG. Udannet journalist og har arbejdet som skrivende journalist på dagblade i 15 år, før han kom til Middelfart Sparekasse i 2015. Når Bjarne rekrutterer, ser han efter personligheden frem for fagligheden. ”Du kan lære de fleste det meste, men du kan ikke ændre personligheden”, siger Bjarne.

Bjarnes råd til dig, der søger job:

Vis din personlighed. Jeg skal kunne mærke mennesket – også i det skrevne ord. Og så skal det stemme overens med personen, når vi mødes.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, webinaret afholdes. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

 

Dato og tid
8. februar
13:00 - 14:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
07. februar 2023, kl. 13:00
Du vil møde
ESG- og kommunikationskonsulent
Alaa Mourad
Middelfart Sparekasse
Kommunikationsdirektør
Bjarne Jacobsen
Middelfart Sparekasse
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Line Svindt
Karriererådgiver
Rasmus Beedholm Laursen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00