Tag med MA til Building Green - bootcamp - MA-Kasse

Tag med MA til Building Green – bootcamp

‘Vejen mod Absolut Bæredygtighed’ er årets tema på Building Green København i Forum den 2.-3. november. Og vi skal selvfølgelig deltage sammen med en gruppe studerende og jobsøgende medlemmer.

Inden selve arrangementet mødes vi til bootcamp på Peter Bangs Vej, så vi sammen kan skabe os overblik over programmet og udstillerne, forberede os på at netværke og evt. aftale at følges på dagen(e).

Hvad sker der på Building Green – 130 talere og 150 udstillere

Over 2 dage kan du opleve et omfattende program med store danske og internationale talere og spændende debatter, der giver dig deres perspektiv på, hvordan vi for alvor kan hæve ambitionen for bæredygtigt byggeri. Under temaet ‘Vejen mod Absolut Bæredygtighed’ får du den inspiration og indsigt i arbejdet med bæredygtigt byggeri, og du kommer i dybden med emner som doughnutøkonomi, planetære grænser, CO2-udledning, materialer og cirkulær økonomi.

Du bliver klogere på, hvorfor vi er nødt til at handle nu, og hvorfor det er vigtigt, at vi får diskursen om bæredygtighed til at handle om planetens bæreevne og det faktum, at alle mennesker skal kunne få opfyldt deres behov. Du kan høre om Absolut Bæredygtighed som et nødvendigt begreb at få ind i samtalerne, da det er presserende, vi fremover kun gør brug af løsninger i byggeri og arkitektur, som ikke skader planeten, atmosfæren og menneskeheden unødigt.

Gennem debatter og keynotes kan du være med til at undersøge og diskutere, hvilke materialer der optager færrest af klodens ressourcer, hvordan digitale løsninger kan være en del af løsningen, hvorfor samarbejde på tværs af værdikæden er nødvendigt, hvordan vores lovgivning skal understøtte ‘Vejen mod Absolut Bæredygtighed’ igennem opdateringer og tilpasninger til det, der er nødt til at blive vores nye virkelighed.

Og du får mulighed for at møde de mange virksomheder, der udstiller i Forum. Hvem ved – måske bliver en af dem din fremtidige arbejdsplads?

Dato og tid
28. oktober
10:00 - 12:00
Sted
MA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg
Tilmeldingsfrist
28. oktober 2022, kl. 09:00
Fra MA deltager
Karriererådigver
Karin Rose Kolding
Karriererådgiver
Ginna Sørensen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00