AALBORG-MEDLEMMER: Tag med MA til Folkemødet - MA-Kasse

AALBORG-MEDLEMMER: Tag med MA til Folkemødet

Vil du gerne finde en spændende virksomhedspraktik eller netværke dig til en egentlig ansættelse? Vil du have ny inspiration til din jobsøgning, indblik i aktuelle dagsordener og mulighed for at mingle med frontløbere og arbejdsgivere?

Så søg om en plads, når MA fredag 17. juni sender 70 medlemmer med bus til Folkemødet på Bornholm.

Folkemødet er den perfekte ramme for at bringe dig selv i spil: Alle toneangivende interesseorganisationer, virksomheder og konsulenthuse drager til Allinge og forvandler byen til ét stort dialogforum. Med god forberedelse og en lille portion held kan Folkemødet blive optakten til dit næste job.

Vi klæder dig godt på til Folkemødet

Vi tager til Allinge for at være gode ambassadører for MA’ernes fagligheder. For at du og de øvrige medlemmer kan få inspiration og skabe nye netværk. Det kræver forberedelse. Derfor samler vi inden Folkemødet alle deltagere til en obligatorisk bootcamp, hvor du får mulighed for at planlægge dit besøg og forberede dig på at netværke.

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil deltage i på Folkemødet. Programmet opdateres løbende, og du kan – når vi nærmer os – downloade en app, hvor du nemt kan skaffe dig overblik og lave din egen plan. Du har også mulighed for fredag eftermiddag at deltage i MA’s event, hvor vi udfordrer meningsdannere til at tænke større i forhold til dimittendernes rolle på fremtidens arbejdsmarked.

En håndfuld karriererådgivere tager med til Allinge og er til stede i løbet af dagen, hvis du har brug for at mødes med dem – eller tage en pause i godt selskab.

Du skal til bootcamp den 13. juni

Når du tilmelder dig Folkemødet, tilmelder du dig automatisk også bootcampen, som holdes i Aarhus mandag den 13. juni kl. 10-13. Deltagelse i bootcamp er obligatorisk. MA serverer en sandwich i forbindelse med bootcampen.

MA betaler din transport  til/fra bootcamp i Aarhus og til/fra København på afrejsedagen. Vi sørger også for overnatning i København dagen før Folkemødet, så du kan nå bussen. Transporttilskuddet er 2 kr. pr. kilometer fra bopæl til henholdsvis bootcamp og bus, uanset transportmiddel. Vi trækker 50 kr. fra, og bliver beløbet under 25 kr., udbetaler vi ikke; det koster for meget i administration. 

Vi tager i øvrigt billeder på bootcampen og undervejs på Folkemødet. Vi vil også gerne lave interviews med nogle af deltagerne. Billeder/interviews vil blive brugt på MA’s hjemmeside, sociale medier m.m. for at synliggøre, at I er til stede og klar til dialog. Hvis du ikke har lyst til at blive fotograferet, skal du oplyse det i din tilmeldingsmail.

Skynd dig til tastaturet

Du skal søge om at komme med til Folkemødet.

Ansøgningsfristen er torsdag den 9. juni, og som udgangspunkt udvælger vi deltagerne efter først-til-mølle princippet – så skynd dig til tastaturet.

Husk at oplyse:

 • dit navn
 • dit telefonnummer og mailadresse
 • din uddannelsesbaggrund
 • om du er studerende eller dimittend
 • hvilke størrelse t-shirt du gerne vil have
 • og fortæl også hvilke fagområder/temaer du især er interesseret i på Folkemødet. Det giver os mulighed for evt. at sammensætte jer i grupper med samme interesser.

Du får udleveret en sort t-shirt med tryk, hvor der står: ”Tænk større (eller ansæt nogen, der kan)”. Det er frivilligt, om du vil gå med den på Folkemødet, men vores erfaring er, at den er en god katalysator for en snak om, hvorfor du er med. Og den er med til at synliggøre, at akademikere skaber værdi på arbejdspladsen.

Du får løbende svar på, om du har fået en plads i bussen. 

Bootcamp

 • Aarhus: mandag den 13. juni kl. 10-13 hos MA på Åboulevarden 23, 2. sal, 8000 Aarhus C

Bus til Folkemødet

Bussen afgår fredag den 17. juni, og der er busafgang fra de forskellige mødesteder i København:

På vej til Bornholm:

 • kl. 06.00            Peter Bangsvej 30, 2000 Frederiksberg     
 • kl. 06.20            Danhostel, HC Andersens Boulevard 50 (hvor deltagere fra Fyn og Jylland overnatter)
 • kl. 10.30            ankomst Allinge

Retur til København m.m.:

 • kl. 21.30      Bussen kører retur fra Birkevænget i Allinge
 • Skal du herefter skal videre til Sjælland, Fyn eller Jylland kan du komme med Intercitytog fra Hovedbanegården kl. 00.54 eller kl. 02.54. Busselskabet kan ikke garantere, at du kan nå 00.54, men de stiler mod det.
 • kl. 01.15      Turen forventes afsluttet på Peter Bangs Vej

Vi glæder os til at se dig!

Dato og tid
17. juni
06:00 - 01:00
Sted
Allinge på Bornholm
Fra MA deltager
MA's
Karriererådgivere
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00