WEBINAR: Undskyld, jeg er introvert - MA-Kasse

WEBINAR: Undskyld, jeg er introvert

Hver dag går vi glip af vigtige pointer fra introverte, der ikke bliver hørt – enten fordi de holder sig tilbage, eller fordi det er umuligt at overdøve motormunden for bordenden. Mange introverte føler sig udfordrede af det ekstroverte samfund, der hylder netværk, udstråling og gennemslagskraft. Styrken i det stilfærdige, gennemtænkte og velformulerede er overset.

Foredraget klæder den introverte på til at komme på banen på sin egen måde og skaber forståelse blandt de ekstroverte for det, der ikke bliver sagt højt til dagligt. Vi indgår alle dagligt i fællesskaber, hvor begge personlighedstræk indgår og arrangementet er således relevant for både introverte og ekstroverte.

Helt konkret lærer du:

  • Hvad det vil sige at være introvert og ekstrovert
  • Hvilke styrker og udfordringer der er ved de to personlighedstræk
  • Hvordan vi spiller hinanden gode på studiet og på jobbet ved at tage højde for personlighedstyper
  • Hvordan uhensigtsmæssige fordomme og misforståelser koster på det gode samarbejde
  • Hvordan du sælger dig selv/formidler dine kvalifikationer og fremhæver dine resultater?

Om Camilla Lærke Lærkesen
Camilla Lærkesen er selv introvert og har debatteret og fordybet sig i emnet siden 2014. Hun har en kandidat i retorik og journalistik, og som introvert retoriker, coach og foredragsholder har hun været nødt til at træne og udvikle sine egne netværksevner og -strategier for at komme til orde. Og dét er hun kommet. Hun er mediernes foretrukne talerør, når introverte fremhæves, og alene i første halvår af 2020 har hun i gennemsnit været i medierne to gange om måneden med sit budskab.

Når Camilla Lærkesen underviser foregår det gennem øvelser og strategier fra coachingens verden i samspil med konkrete retoriske praksisser og med stor rummelighed og forståelse for den udfordring, det faktisk kan være at være introvert i en ekstrovert verden. En tilgang, der ofte savnes blandt introverte medarbejdere under de sædvanlige teambuilding- og temadage. Hun formår at skabe nysgerrighed og forståelse på tværs af typer, og der debatteres gerne blandt medarbejderne længe efter endt foredrag.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Inden webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
26. april
15:15 - 16:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
26. april 2023, kl. 14:15
Du vil møde
Introvert retoriker, coach og foredragsholder
Camilla Lærke Lærkesen
https://www.bevidstintrovert.dk
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Jeanette Bach
Karriererådgiver
Jakob Neister
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00