Webinar: Banedanmark og de mange jobmuligheder - MA-Kasse

Webinar: Banedanmark og de mange jobmuligheder

I Banedanmark er der mange jobmuligheder for dig. Du kan få indblik i dem, når vi får besøg af teamleder Arendse Dalgaard fra Banedanmark.

Du kommer til at høre om de mange karrieremuligheder, der er i en af Danmarks større arbejdspladser, hvor der er fokus på at udvikle en bæredygtig transport.

Jernbanen har betydning for tusindvis af mennesker, som hver dag tager toget for at komme på arbejde, på ferie eller frem til hinanden. Den er en vigtig del af løsningen på klimakrise, miljøproblemer og trængsel.

Arendse kommer ind på karrieremulighederne og de mange forskellige artede opgaver, der er, når der skal udvikles digitale signalsystemer, som skal give flere tog til tiden og flere tog på skinnerne. Man elektrificerer jernbanen og sætter strøm til fremtidens grønne og klimavenlige el-tog. Alt dette arbejde kræver mange forskelligartede profiler. I rekrutteringen har derfor man blik for diversitet i de mange ansættelser.

Arendse Dalgaard på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/arendse-dalgaard-8a63a1159/

Vi glæder os til at se dig på dagens webinar.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Inden webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
25. maj
13:00 - 15:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
25. maj 2023, kl. 12:00
Du vil møde
Teamleder
Arendse Daalgaard
Banedanmark
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Karin Rose Kolding
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00