Webinar: Har du en passion for kultur- og fritidsområdet? Mød Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. - MA-Kasse

Webinar: Har du en passion for kultur- og fritidsområdet? Mød Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Vil du gerne have et indblik i, hvordan man i Københavns Kommune arbejder med Kultur- og Fritidsområdet?

Er du nysgerrig på, hvilke typer arbejdsopgaver der er i forvaltningen, og hvad cheferne lægger vægt på, når de ansætter nye medarbejdere?

Så lyt med, når Marianne Kruckow, kontorchef i Kultur- og Fritidsforvaltningen, giver et kig ind i maskinrummet på den store forvaltning med 1.650 ansatte. Hun lægger dog hovedvægten på jobsøgningen, og hvad de ser på fra “den anden side af bordet”. Den viden vil du kunne overføre til kultur- og fritidsforvaltninger i andre kommuner.

Marianne Kruckow er uddannet mag.art. i Litteraturvidenskab og har en master i Public Administration. Hun har tidligere været ansat som Udviklingschef i Slots- og Kulturstyrelsen, så hun vil også kunne trække tråde til forholdene i en styrelse.

Kort om Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune

Organisatorisk består forvaltningen af en direktion og tre centre. Og kerneydelserne er mangeartede: Borgerservice, Biblioteker, Kulturhuse, Museer og stadsarkiv, Idrætsanlæg, Folkeoplysning, Kultur- og projektstøtte samt Bevillingsnævnet.

Kultur- og Fritidsforvaltningens fornemste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.  Kultur- og fritidslivet i København er mangefacetteret og favner bredt – alt lige fra foreningsdrevne idrætstilbud i hverdagen til eksperimentalteater, gadefestivaller og nichesport.

Kommunens nye politik på området er delt op i seks temaer, der beskriver ambitionerne overfor forskellige målgrupper og definerer, hvad København skal kunne som hjemby for københavnerne og som hele Danmarks hovedstad. Indsatsen på de enkelte områder vil foregå i dialog med de mange partnere og interessenter på kultur- og fritidsområdet samt i dialog med medarbejderudvalget.

  1. For fællesskabet Vi vil understøtte fællesskaber gennem oplevelser og tilbud til de mange, der kan og vil.
  2. For de oversete Vi vil sikre, at aktiviteter og tilbud når ud til dem, som ikke selv kommer til os.
  3. For talenterne Vi vil skabe muligheder for byens talenter, og en scene hvorfra de kan inspirere andre.
  4. For byen Kultur og byliv skal være den lim, der gør en samling bygninger til en levende bydel.
  5. For hovedstaden København skal give næring til nicherne, nørderne og nationens stoltheder.
  6. For organisationen Indsatsen kræver en moderne og digital forvaltning, der samarbejder med idræts- og kulturlivet i byen

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten vil være synlig og hørbar. Inden webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
26. april
10:00 - 11:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
26. april 2023, kl. 09:00
Du vil møde
Kontorchef i Kultur- og Fritidsforvaltningen
Marianne Kruckow
Københavns Kommune
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Ginna Sørensen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00