Webinar: Hør futuristen Anne Skare og få et bud på 2023 - MA-Kasse

Webinar: Hør futuristen Anne Skare og få et bud på 2023

Hvis du nogensinde har følt dig forvirret over, hvilken retning du skal tage ind i fremtiden? Så har du nu muligheden for at blive klogere.

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er både en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder.

Hvem er Anne Skare Nielsen?

Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger.

Du ser hende tit i medierne. Hun har blandt andet været med i DR’s populære radioprogram ’Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden’, og har været tv-vært på programmet ’New Science’ på TV2 News. Hun driver Universal Futurist sammen med Henrik Good Hovgaard, med det formål virkeligt at sparke til fremtidsdåsen – efter devisen “Smart has plans, stupid has stories”.

Hun er tidligere stiftede partner i Future Navigator og startede sin karriere på Instituttet for fremtidsforskning.

Annes hjerte ligger hos de mennesker, der ’kan og vil’: Dem, der tør være passionerede for, hvad de gør – og som ved, at hårdt arbejde aldrig går af mode.

Kom med!

Forestil dig det skarpeste fra videnskabens verden mikset med intuitive og empatiske superkræfter og et ordentligt vognlæs humor. Kom med til webinar, og få en lærerig og sjov saltvandsindsprøjtning, så du kan blive klogere på retningen for din fremtid.

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac, da oplægget på dette arrangement foregår via Zoom. Inden arrangementet modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
23. januar
15:00 - 16:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
23. januar 2023, kl. 14:00
Du vil møde
Futurist
Anne Skare
Future Navigator
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Pia Knudsen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00