Webinar: Job i Region Syddanmark - MA-Kasse

Webinar: Job i Region Syddanmark

Webinar: Job i Region Syddanmark

”Ledelsessupporter”, ”Journalist”, ”AC-medarbejder”, ”Arbejdsmiljøkonsulent”, ”Molekylærbiolog”, ”Konsulent til udviklingsopgaver” er bare nogle af de mange stillinger for akademikere, der jævnligt bliver slået op i Region Syddanmark. I deres jobbank er der gennemsnitligt ca. 300 ledige stillinger, så det er en arbejdsplads med gang i.

Region Syddanmark er med sine ca. 25.000 medarbejdere en af Danmarks største arbejdspladser. Bredden i deres opgaver og størrelse gør, at der er mange muligheder for job og for at udvikle sig. Selvom størstedelen af deres medarbejdere arbejder i kitler på sygehusene, har de mange spændende stillinger inden for IT, planlægning, indkøb, jura, statistik, HR, geologi med mere.

MA har inviteret rekrutteringskonsulent Bob Fritze fra Koncern HR til at give dig et overordnet indblik i deres rekrutteringsproces og tips til at komme tættere på dit næste job i Region Syddanmark. Bob har en kandidatgrad i Sociologi m. speciale i arbejdsliv, organisation og human ressource management fra Aalborg Universitet.

Vi er også så heldige at få besøg af AC-medarbejder Christian Bruselius Kjeldgaard, som har en kandidatgrad i International og Global Historie med tilvalg i Samfundsfag fra Aarhus Universitet. Han vil fortælle om sin vej ind i Region Syddanmark og sine erfaringer med sekretariats- og ledelsesbetjening på HR-området.

Arrangementet er for dig, som søger – eller påtænker at søge – job i det offentlige. Arrangementet er også for dig, som ikke lige er bosat i Region Syddanmark, men som påtænker at flytte dertil eller måske overvejer at søge job i en anden region og derfor finder inspiration via dette webinar.

Det får du med fra webinaret:

  • Et indblik i Region Syddanmarks rekrutteringsproces
  • Gode råd til dit cv og din ansøgning
  • Lidt om jobagenten – så de mest relevante jobs rammer din indbakke
  • Et indblik i forventninger til ansøgerne – henholdsvis den nyuddannede og ansøgeren med erfaring på cv’et

Her kan du se en video på knap 4 minutter om ansættelsesprocessen i Region Syddanmark:

https://regionsyddanmark.dk/om-region-syddanmark/job-og-arbejdsforhold/ansogning-og-ansaettelse

Link til jobagent, der på næsten daglig basis ”fodrer” dig med relevante stillinger:

https://candidate.hr-manager.net/Agent/Subscription.aspx?_sp=d926087d-10c5-4cc9-956e-5af41e2148f2.1632216101023&customer=regionsyddanmark&UICulture=da

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, webinaret afholdes. Umiddelbart før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

 

Dato og tid
31. maj
10:00 - 11:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
30. maj 2023, kl. 10:00
Deltagerantal
0 pladser tilbage ud af 0
Du vil møde
Rekrutteringskonsulent
Bob Fritze
Koncern HR, Region Syddanmark
AC medarbejder
Christian Bruselius Kjeldgaard
Koncern HR, Region Syddanmark
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Line Svindt
Karriererådgiver
Rasmus Beedholm Laursen
Alt om de nyedagpengeregler
Paragraph
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00