WEBINAR: Målret dit CV og din ansøgning – og kom til samtale - MA-Kasse

WEBINAR: Målret dit CV og din ansøgning – og kom til samtale

De vigtigste to dokumenter i livet som jobsøger. 

Din ansøgning og dit cv er en kommunikationsopgave, hvor du først og fremmest skal skrive dig ind i jobbet ved at profilere og sætte ord på den værdi, du kan skabe for din kommende arbejdsplads.

Få tips til, hvordan dit cv overskueligt viser dine faglige og personlige kompetencer samt de resultater, du har skabt, som er relevante for jobbet. Bliv opmærksom på, hvordan du i din ansøgning byder konkret ind i de opgaver, som jobbet rummer. Lær, hvordan du giver et billede af dig selv som medarbejder i virksomheden.

På dette webinar fokuserer vi på ansøgningsmateriale til opslåede stillinger. Via oplæg giver vi dig en introduktion til at skrive bedre ansøgningsmateriale, og du får noget konkret materiale at arbejde videre med derhjemme.

Der vil desuden være rig mulighed for at få svar på dine spørgsmål om cv og ansøgning undervejs i webinaret.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 1 time før, webinaret afholdes. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
25. oktober
09:30 - 11:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
25. oktober 2021, kl. 08:30
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Christopher Bering Baden
Alt om de nyedagpengeregler
Paragraph
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00