WEBINAR: Mød kulturkonsulenten fra Ballerup Kommune - MA-Kasse

WEBINAR: Mød kulturkonsulenten fra Ballerup Kommune

Kigger du efter job inden for det kulturelle område? Så kan du få inspiration og gode fif, når vi får besøg af kulturkonsulent Anne Rasmussen fra Ballerup Kommune.

Anne giver os indblik i kulturkonsulentens hverdag med de mange forskellige og spændende opgaver, og du får inspiration til din søgning inden for kulturområdet. Anne fortæller, hvordan hun landede jobbet, og hvordan hun anvender sine humanistiske kompetencer i sit job.

Hun skaber kulturprojekter til gavn for unge og gamle i kommunen og er tæt på borgerne igennem de fleste kulturprojekter. Håndteringen af opgavepotefølgen i en politisk styret organisation indgår også i Annes oplæg – det er en vigtig facet, når man er ansat i en kommune. Og så arbejder Anne som stuntkvinde ved siden af sit job i Ballerup Kommune.

Du kan besøge Annes profil på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/anne-rasmussen-4b31594/

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, webinaret afholdes. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
15. september
13:00 - 14:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
15. september 2021, kl. 12:00
Du vil møde
Kulturkonsulent
Anne Rasmussen
Ballerup Kommune
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Karin Rose Kolding
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00