WEBINAR: Praktik som springbræt til jobbet

Det får du: Tilmeld dig dette webinar og få ren besked om, hvordan du kan bruge en virksomhedspraktik til at lande jobbet.

Med en virksomhedspraktik kan du gøre din jobsøgning skarpere, simpelt hen fordi du får kendskab til, hvordan konkrete opgaver løses på en given arbejdsplads.

Både under og efter praktikken kan du – via dit cv – sende et signal om, at du er i gang med at indsamle konkret viden og styrke dine kompetencer. Det kan du både bruge:

  • i dit ansøgningsmateriale
  • til uformelle samtaler og kaffemøder
  • til jobsamtaler hvor løsning af de konkrete opgaver er aktuelle.

Sådan gør du
På webinaret dykker vi ned i, hvordan du griber en virksomhedspraktik an, så du hurtigt kan komme i gang.

Du får inspiration i form af en helt konkret case; nemlig den frivillige sociale forening Selvhjælp Fredericia-Middelfart https://www.fredericia-selvhjaelp.dk/, som søger en praktikant til at løse opgaver inden for kontorbetjening, fundraising og sponsorater.

Vi har inviteret projektleder Luise Askholm Albirk, som vil fortælle dig om foreningen og virksomhedspraktikken (med start snarest muligt).

På MA’s hjemmeside kan du også finde information om virksomhedspraktik.

Selvhjælp Fredericia-Middelfart er en frivillig social forening, der er uafhængig af politiske, økonomiske og religiøse interesser. De tilbyder netværksaktiviteter, selvhjælpsgrupper og individuelle samtaler og skaber mulighed for, at mennesker deler erfaringer om det, der er svært – gensidigt og på lige fod. De arbejder for at give alle muligheden for at højne deres livskvalitet og mestre livet bedre. Derfor er deres mål også altid, at enhver deltager efter endt forløb har fået et nyt og mere positivt perspektiv på deres situation og redskaberne til at håndtere den selv fremover.

Dato og tid
1. september
13:00 - 14:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
01. september 2022, kl. 12:00
Deltagerantal
34 pladser tilbage ud af 50
Du vil møde
Projektleder
Luise Askholm Albirk
Selvhjælp Fredericia-Middelfart
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Line Svindt
Karriererådgiver
Rasmus Beedholm Laursen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00