Webinar: Sådan arbejder politiet med kommunikation - og sådan får du en fod indenfor - MA-Kasse

Webinar: Sådan arbejder politiet med kommunikation – og sådan får du en fod indenfor

Mød Christian Brinck, Head of Media Relations/pressechef hos Nordjyllands Politi og tidligere kommunikationsrådgiver samme sted.

På dette webinar vil du få viden om, hvordan politiet arbejder med kommunikation. Sociale medier spiller en stor rolle og er blevet en integreret del af politiets dagligdag, hvilket også er med til at synliggøre politiets arbejde. I det hele taget er der meget fokus på interaktionen mellem politi og borger.

Er du nysgerrig på at få indblik i en spændende arbejdsplads – så meld dig til dette webinar, hvor du helt sikkert også vil få en historie eller to direkte fra en verden, som mange af os kun kender fra gadebilledet i form af uniformerede betjente og politivogne.

Christian kommer også til kort at berøre, hvordan man får en fod inden for hos politiet.

Om Christian Brinck
Hans primære arbejde er at være med til at understøtte politiets kerneforretning, der er ”tryghed”. Han er ansvarlig for en bred vifte af kommunikationsaktiviteter, særligt public relations, krisekommunikation, issues management, sociale medier, public affairs, media relations, ledelseskommunikation, undervisning og medietræning.

Teknisk info
Du skal bruge en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar.

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 1 time før webinaret holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du via mail.

Dato og tid
23. juni
10:00 - 11:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
23. juni 2022, kl. 09:00
Du vil møde
Head of Media Relations/Pressechef
Christian Brinck
Nordjyllands Politi
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Pia Bloch-Nielsen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00