Webinar: SAP-efteruddannelse med løn - hør mere om muligheden - MA-Kasse

Webinar: SAP-efteruddannelse med løn – hør mere om muligheden

Har du mod på at lære et it-håndværk, der giver jobgaranti?

Kom med til informationsmøde, når vi får besøg af IT Optimiser, der udbyder efteruddannelse som SAP-konsulent kombineret med efterfølgende ansættelse.

Hvad er SAP?

SAP er software, der benyttes af mange danske virksomheder til alt fra logistik, drift, økonomistyring og meget mere. Som konsulent vil du skulle hjælpe en virksomhed med at sammensætte en løsning, der passer til netop deres behov.

Hvad skal du have af forudsætninger?

Du behøver ikke at have en formel it-baggrund, men du skal have lyst og mod på at arbejde med it og forretning. For at blive en god SAP-konsulent skal du desuden være god til at tænke systematisk og forretningsorienteret.

Om uddannelsen og det efterfølgende job 

Du vil blive ansat hos og aflønnet af IT Optimiser, som sikrer dig praktikplads hos en af deres kunder. Du vil få en grundig uddannelse i SAP, som afsluttes med en officiel certificering. Uddannelsen giver dig indblik i, hvorledes SAP anvendes i en specifik virksomhed. Du får gennem forløbet tilknyttet en mentor fra praktik-virksomheden, som sikrer den nødvendige praksislæring. Uddannelsesforløbet kan variere fra 6 måneder til 24 måneder – det aftales individuelt mellem kandidat og praktikvirksomhed.

 Du får løn under hele uddannelsen. Efter endt efteruddannelse får du enten et fast job hos praktikvirksomheden eller fortsætter som ekstern konsulent ansat hos IT Optimiser.

Bliver du ansat i IT Optimiser, kommer du til at arbejde hos en af deres kunder.

Gennem forløbet vil du desuden få opbygget et netværk med de andre kandidater, der deltager i forløbet.

Du kan læse yderligere her https://itoptimiser.com

Om selve informationsmødet

Informationsmødet er for alle interesserede og afholdes torsdag d. 18. august,  fra 13-15 via Zoom. På mødet fortæller Bo Telen Andersen, partner i IT Optimiser om uddannelsen, den formelle proces og de gode jobmuligheder, det er, når man arbejder med SAP – og han fortæller også om hvilke praktikvirksomheder, der kan tilbydes.

Facilitator på mødet er virksomheds- og karriererådgiver Karin Rose Kolding.

Teknisk info
Du behøver en pc/Mac med kamera, højttaler og mikrofon, da undervisningen på dette arrangementet foregår via Zoom. Dagen før kurset modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
18. august
13:00 - 15:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
18. august 2022, kl. 12:00
Du vil møde
Partner
Bo Telen Andersen
IT Optimiser
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Karin Rose Kolding
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00