Webinar: Skab hurtig vækst i din virksomhed - MA-Kasse

Webinar: Skab hurtig vækst i din virksomhed

Vi har inviteret Jonas Rosbech, der er en erfaren iværksætter og en habil marketing-haj, til at give dig input til, hvordan du får fyret effektivt op under din virksomhed.

Hvordan sikrer du, at dit produkt passer til markedet? Hvordan får du markedsføring på plads uden det store budget? Og hvordan kan du bringe nye metoder i spil, som hjælper dig til hurtigere vækst?

Det og meget mere kan du høre om, når Jonas tager dig med på rejsen ind i iværksætterens univers.

Få bl.a. et indblik i Growth hacking:

Growth hacking er en strategi, der fokuserer på at skabe hurtig vækst for en virksomhed gennem kreative og innovative metoder. Det adskiller sig fra traditionel markedsføring ved at fokusere på at identificere og udnytte små muligheder for vækst, i stedet for at bruge store budgetter på kampagner.

For en startup virksomhed kan growth hacking være en afgørende faktor for succes. Med et begrænset budget og en stram tidsplan er det vigtigt at fokusere på de metoder, der giver mest værdi og hurtigst vækst. Growth hacking kan hjælpe med at skabe en stærk online tilstedeværelse, øge trafikken på hjemmesiden og skabe flere konverteringer – både for startups, men ligeså meget for større virksomheder.

Først og fremmest er det vigtigt at huske, at growth hacking ikke er en magisk pille, der løser alle problemer. Det kræver engagement, kreativitet og en forståelse for virksomhedens mål og målgruppe. Men med den rette indsats kan growth hacking være en kraftfuld metode for at skabe vækst.

En af de største fordele ved growth hacking er, at det fokuserer på at finde kreative løsninger på problemer. I stedet for at bruge store budgetter på kampagner, der ikke altid giver det ønskede resultat, kan growth hacking hjælpe med at identificere små muligheder, der kan give stor værdi.

Kort om Jonas Rosbech

I løbet af de seneste år har Jonas bygget, vækstet og skaleret adskillige startups og scaleups, og han har både gjort det selv og hjulpet andre med at gøre det. Han har arbejdet med mere end +150 virksomheder og selv været medstifter af bl.a. Nordic Digital, et bureau specialiseret i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, gaming-startuppet GamerzClass og for nyligt VINCI, som er inden for Web3, crypto og NFT-spacet.

Han har siddet med alle grene af marketing lige fra e-mail marketing, SEO, betalt annoncering og PR til implementering af frameworks til bl.a. growth hacking og community growth.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Du kan dog kommentere og stille spørgsmål via chatten. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
23. marts
10:00 - 12:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
23. marts 2023, kl. 09:00
Du vil møde
Iværksætter
Jonas Rosbech
GoGrowth
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Ginna Sørensen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00