Webinar: Stærke generalister i akademiske job - MA-Kasse

Webinar: Stærke generalister i akademiske job

Du gør dig sandsynligvis mange tanker om, hvad der skal ske, når du bliver færdig som kandidat. Ofte har man brug for at tage sig tid til en afklaringsproces for at indkredse interesseområder, kompetencer og strategi. Som et led i dén proces er det en god idé at søge inspirationskilder. Inspiration kan hentes mange steder fra, fx fra eget netværk, men du kan også få inspiration ved at deltage i dette arrangement, hvor du kommer til at høre to filosofikandidater fortælle om deres job. De vil også give dig tips og tricks til vejen ind på arbejdsmarkedet.

Du vil møde:

Sofie Birkedahl Scheel arbejder som ac medarbejder i Beskæftigelsesministeriet i Center for Arbejdsmarkedspolitik. Her består hendes arbejde i at ministerbetjene og politikudvikle. 

Benjamin Jensen arbejder som kvalitetschef i den skandinaviske afdeling af det østrigske byggefirma Swietelsky. Han arbejder som projektleder på flere implementeringsprojekter, herunder selve ledelsessystemet, en PR-afdeling og redskaber til HR.

Selv om oplægsholderne har baggrund inden for filosofi, vil arrangementet være relevant for alle med fokus på generelle, akademiske kompetencer.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Inden webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

 

Dato og tid
2. marts
13:00 - 15:00
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
02. marts 2023, kl. 12:00
Du vil møde
AC medarbejder
Sofie Birkedahl Scheel
Beskæftigelsesministeriet
Kvalitetschef
Benjamin Jensen
Swietelsky
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Henrik Schroll Graae
Karriererådgiver
Pia Knudsen
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00