Webinar: Vækstpilot – er det noget for dig? - MA-Kasse

Webinar: Vækstpilot – er det noget for dig?

Vi har inviteret Bitten Müller, der er projektleder på Virksomhedsprogrammet og på vækstpilot-ordningen i Erhvervshus Sjælland.

Ordningen giver dig mulighed for op til seks måneders ordinær ansættelse som Vækstpilot i en mindre eller mellemstor virksomhed.

Virksomheden skal have et behov for omstilling, og det er i den proces, du kan spille en rolle. Det kan eksempelvis være omstilling inden for projektledelse, produkt-og konceptudvikling, procesoptimering, digitalisering, HR, salg, bæredygtighed og eksport.

I forbindelse med ansættelsen får Vækstpiloten mulighed for at gennemføre et kort kompetencekursus i relation til opgaver og virksomhedens behov. Programmet er i gang med at blive udrullet, og erhvervshusene står for godkendelsen af hver enkelt Vækstpilot.

Alt det vil Bitten Müller komme ind på i webinaret, og du er hjertelig velkommen til at stille spørgsmål til Vækstpilot programmet.

Læs mere om programmet her.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar. Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er 24 timer før, webinaret afholdes. Dagen før webinaret modtager du en mail med link til Zoom og andre praktiske informationer.

Dato og tid
13. oktober
11:00 - 12:30
Sted
Online
Tilmeldingsfrist
13. oktober 2021, kl. 10:00
Du vil møde
Projektleder
Bitten Müller
Væksthus Sjælland
Fra MA deltager
Karriererådgiver
Karin Rose Kolding
Nysgerrig på ChatGPT?Prøv det i jobsøgningen
Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00