AIDS-Fondet – en aktivistisk, professionel, kreativ og systematisk indsats

AIDS-Fondet – en aktivistisk, professionel, kreativ og systematisk indsats

 

AIDS-Fondet arbejder med hiv og aids – og med den brede vifte af indsatsområder, der har betydning for sygdommen på nationalt og internationalt plan. Det gælder især forebyggelse af hiv, forskning i en kur mod hiv og indsatsen for at styrke rettighederne for de mest udsatte målgrupper, bekæmpe stigma og diskrimination gennem kampagner og aktivisme samt fjerne barrierer for en effektiv hiv-indsats.

I maj måned sidste år tiltrådte Andreas Gylling Æbelø stillingen som direktør i fondet. Han kom fra et job som chefrådgiver hos Advice A/S og har tidligere bl.a. været særlig rådgiver i Udenrigsministeriet.

Vi har bedt Andreas give et indblik i AIDS-Fondets strategi, indsatser, udfordringer og overvejelser. Han sætter i den forbindelse især fokus på formidlingsdelen, herunder de kommunikationsdilemmaer der ligger i forebyggelses- og oplysningsindsatsen.

Vi har samtidig bedt ham om at fortælle om vejen til direktørjobbet: Hvad har du bragt med fra tidligere job? Hvilke magister-kompetencer har du især brugt i dit arbejdsliv indtil nu? Hvad skal man være god til som medarbejder i en NGO? Etc.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej
DEL : Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn