Beskæftigelsesindsatsen er i gang igen; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

AFLYST: Avanceret brug af LinkedIn

AFLYST: Avanceret brug af LinkedIn

Alle arrangementer er indtil videre aflyst, da vi følger myndighedernes anbefaling i forhold til at begrænse mulig smitterisiko.

VIL DU HAVE KONKRETE VÆRKTØJER TIL HVORDAN DU EFFEKTIVT KAN MARKEDSFØRE DIG SELV PÅ LINKEDIN?

Har du fuldstændig styr på opsætningen af din LinkedIn profil og er du hjemme i hvordan du finder rundt i de forskellige funktioner på LinkedIn? Er du aktiv på LinkedIn, liker, deler og kommenterer du? Men tænker at du vil gerne have flere tips til, hvordan du kan bruge LinkedIn i din jobsøgning? Ja, så er denne kombinerede oplæg/workshop for dig.

På kurset skal vi snakke om strategisk opbygning af dit netværk, skal du f.eks. være med på bølgen, eller skal du være mere selektiv, med et strejf af kvalitativt/kvantitativt netværk. Så få du Tonny ultimative råd til hvordan du sikrer at dem du vil connecte med, rent faktisk acceptere at være en del af dit netværk – Tonny har f.eks. 100% accept på dem han anmoder.

Hvordan søger headhuntere og recruitere på LinkedIn – hvilke LinkedIn rekrutteringsløsninger bruger de og hvordan kan du så sikre dig at blive fundet.

Så skal vi omkring hvordan du kommer ud over rampen med dine indlæg på LinkedIn og hvordan bliver du anerkendt som vidende på dit fagområde. Hvad virker bedst, video, billeder, tekst? Her vil vi komme omkring både det tekniske som algoritme, hvordan du sikrer dig at ramme de rigtige i dit netværk med dine indlæg og meget mere. Vejen til succes ligger i hvordan du hjælper dit netværk.

Mød oplægsholder Tonny Mikkelsen

Tonny har siden 2011 arbejdet med LinkedIn, blandt andet som ansvarlig for Ikast-Brande Kommune og Skanderborg kommune tilstedeværelse på LinkedIn. Derudover har han arbejdet i et konsulenthus, hvor han ydede LinkedIn rådgivning til husets kunder.

Tonny driver i dag sin egen virksomhed som LinkedIn specialist, hvor han hjælper virksomheder med opnå større udbytte med LinkedIn.