Besøg Koldinghus og bliv klogere på job i kulturbranchen

Besøg Koldinghus og bliv klogere på job i kulturbranchen

Tag med MA Odense, når vi besøger Koldinghus og møder tre spændende profiler, der fortæller om kulturbranchen og dens jobmuligheder.

Du har fx læst historie, arkæologi, oplevelsesøkonomi, kommunikation, kultur & formidling, dramatugi, et sprogfag eller noget helt andet, og nu savner du inspiration til, hvor jobbene er, og hvad der skal til for at få dem. Denne dag dykker vi ned i nogle af de spændende jobs, der findes indenfor kulturområdet.

På dagen kan du møde

  • Direktør & kommunikationschef for Koldinghus, Nanna Ebert. Nanna har læst Nordisk Sprog og litteratur/medievidenskab og tysk. Hun vil i løbet af rundturen på Koldinghus fortælle om den daglige drift, deres medarbejderprofiler og hvad man som arbejdsgiver ligger vægt på i en ansøgningsproces.
  • Historiker og museumsdirektør for Øhavsmuseet, Peter Thor Andersen. Peter giver os en statusrapport på tendenser og behov i museumsbranchen. Hvilke roller spiller museet anno 2019 og i fremtiden, og hvilke typer profiler, opgaver og kompetencer efterspørger man som følge her af.
  • Bibliotekar og kulturformidler hos Odense Hovedbibliotek, Charlotte Gam. Charlotte har læst Religion kombineret med Kultur & Formidling. Hun giver os bl.a. et indblik i hvilke arbejdsopgaver, der ligger for akademikere i biblioteksverdenen.