Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Bliv bedre til at fundraise

Bliv bedre til at fundraise

Fundraising som kompetence er efterhånden lige så efterspurgt i både offentlige og private organisationer som projektledelse. Workshoppen er for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med området, arbejder inden for det eller ser det som et ekstra ben i din jobsøgning.

Vi ser nærmere på udviklingstendenser og giver projektinspiration samt indsigt i, hvad du kan få støtte til – og hvor.

Vi arbejder med ansøgningsteknik, budgetforståelse samt det vigtige lobbyarbejde. Alt med det formål at give dig inspiration og realistisk indsigt samtidig med, at der arbejdes konkret med cases.

For at optimere dit udbytte anbefaler vi, at du medbringer en relevant problemstilling, relateret til din situation. Ex. et konkret projekt du gerne vil søge til, en indsats eller lign.

Workshoppen består af oplæg og øvelser og vil give dig forståelse for fundraising som disciplin og praktiske værktøjer, du kan bruge i dit videre arbejde.

Mød Dennis Hørmann, Partner i Fundraiseren.dk og Pia Knudsen, Karriererådgiver (tidl. sponsorchef i Tivoli og Carlsberg)

Vi serverer en sandwich til frokost.