Bliv bedre til at fundraise

Bliv bedre til at fundraise

Fundraising som kompetence er efterhånden lige så efterspurgt som projektledelse i offentlige og private organisationer. Workshoppen er for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med området, arbejder indenfor det eller ser det som et ekstra ben i din jobsøgning.

Vi ser nærmere på udviklingstendenser og giver projektinspiration samt indsigt i, hvad du kan få støtte til – og hvor. Vi arbejder med ansøgningsteknik, budgetforståelse og det vigtige lobbyarbejde. Alt med det formål at give dig inspiration og realistisk indsigt samtidig med, at der arbejdes konkret med cases.

Workshoppen består af oplæg og øvelser, og vil give dig forståelse for fundraising som disciplin og praktiske værktøjer, du kan bruge i dit videre arbejde. For at optimere dit udbytte anbefaler vi, at du medbringer en relevant problemstilling, relateret til din situation. Fx et konkret projekt du gerne vil søge til, en indsats eller lignende.

Mød Dennis Hørmann, Partner i Fundraiseren.dk og Pia Knudsen, Karriererådgiver (tidl. sponsorchef i Tivoli og Carlsberg).

Vi serverer en sandwich til frokost.