Beskæftigelsesindsatsen er i gang igen; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Bliv bedre til at fundraise

Bliv bedre til at fundraise

Workshoppen er for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med området, arbejder indenfor det eller ser det som et ekstra ben i din jobsøgning.

Fundraising som kompetence er efterhånden lige så efterspurgt i offentlige og private organisationer som projektledelse.

Vi ser nærmere på udviklingstendenser og giver projektinspiration samt indsigt i, hvad du kan få støtte til – og hvor. Vi arbejder med ansøgningsteknik, budgetforståelse og det vigtige lobbyarbejde. Alt med det formål at give dig inspiration og realistisk indsigt samtidig med, at der arbejdes konkret med cases.

For at optimere dit udbytte anbefaler vi, at du medbringer en relevant problemstilling, relateret til din situation. For eksempel et konkret projekt, du gerne vil søge til, en indsats eller lign.

Workshoppen består af oplæg og øvelser og vil give dig forståelse for fundraising som disciplin og praktiske værktøjer, du kan bruge i dit videre arbejde.

Mød Dennis Hørmann, Partner i Fundraiseren.dk og Pia Knudsen, Karriererådgiver (tidl. sponsorchef i Tivoli og Carlsberg)

Vi serverer en sandwich til frokost.