Bootcamp – Jobfair 2019

Bootcamp – Jobfair 2019

Hvordan får du mest muligt ud af at deltage på jobmessen Syddansk Jobfair d. 27. januar i København?

Tilmeld dig denne forberedende bootcamp, hvor vi blandt andet skal tale om research af virksomheder, brugen af LinkedIn, do’s and dont’s på selve dagen og den efterfølgende opfølgning. Vi tager udgangspunkt i dine behov, overvejelser og spørgsmål.

Som inspiration udefra får vi besøg af Maria Mardfeldt, der er Employment and Skills Manager hos MACE. Maria har stor erfaring med at deltage i jobmesser, og hun har også rekrutteret kandidater fra København og omegn. Hør hende fortælle, hvordan hun som repræsentant for en virksomhed møder kandidater.

Kort om messen 

En masse spændende virksomheder fra Syddanmark flytter til København for en dag den 27. januar.
På Syddansk Jobfair 2019 får du mere at vide om dine karrieremuligheder i Syddanmark, og du får lejlighed til at tale konkrete jobåbninger med over 20 forskellige virksomheder. Mød bl.a. flere af de udflyttede styrelser, der rekrutterer på livet løs i øjeblikket.

På Syddansk Jobfair 2019 får du: 

  • Viden om dine karrieremuligheder i Syddanmark
  • Mulighed for at tale konkrete jobåbninger med over 20 forskellige virksomheder
  • Rådgivning fra syddanske tilflytterteams
  • Legerum og børnepasning

HUSK at tilmelde dig Syddansk Jobfair 2019. Messen er gratis, men det er vigtigt, at du melder din ankomst. Tilmelding til MA’s forberedende bootcamp foregår her på siden via den røde tilmeldingsknap til højre, mens tilmelding til selve messen sker her