MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Det digitale arbejdsliv post-corona

WEBINAR: Det digitale arbejdsliv post-corona

Corona har været med til at ændre vores måder at arbejde på. Mange virksomheder og organisationer måtte med lynets hast digitalisere endnu mere, og rigtig meget kommunikation har foregået online.

Der er ingen tvivl om, at den øgede digitalisering er kommet for at blive post-corona. Men hvordan vil vores arbejdsliv og arbejdsmarked se ud? Hvordan vil det påvirke vores motivation, trivsel, produktivitet, sammenhængskraft og evne til at videndele i en ny virkelighed?

Vi inviterer Christian Baltzer, CEO i Codan, og Imran Rashid, speciallæge i almen medicin, forfatter, foredragsholder og iværksætter, i studiet for at tale om, hvad det forandrede arbejdsliv og –marked gør ved os som mennesker, og hvilke jobmuligheder der åbner sig i takt med, at mennesker nu i endnu højere grad møder arbejdsmarkedet online.

Læs artiklen om Codan, der, efter gode erfaringer under coronakrisen, indfører mere permanent hjemmearbejde: https://www.berlingske.dk/nyheder/besked-til-ansatte-i-skal-arbejde-hjemme-40-procent-af-tiden

Og læs mere om Imran Rashid her: https://www.berlingske.dk/arbejdsliv/er-du-traet-af-coronakrisens-tvangsdigitalisering-saa-er-det-nu-du-skal

Teknisk info

Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar.

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før, kurset/ webinaret holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du via mail.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden – så kommer det frem.