Digital udvikling og international teknologipolitik – hvordan ændres vores hverdag og arbejdsliv?

Digital udvikling og international teknologipolitik – hvordan ændres vores hverdag og arbejdsliv?

Hvordan vil den digitale transformation påvirke vores samfund i de kommende år? Hvad betyder det for Danmark og vores rolle i verden, vores hverdag, arbejdsliv, kompetencer og sikkerhed?

Kort sagt: Hvorfor har Danmark som det første land i verden ophøjet teknologi og digitalisering til en udenrigspolitisk topprioritet og udpeget verdens første tech-ambassadør?

Vi får et bud på svarene fra Nikolaj Juncher Wædegaard, der er sekretariatschef i Udenrigsministeriet og stedfortræder for tech-ambassadør Casper Klynge.

Hvad du også får med hjem

Nikolaj vil også give indblik i tech-ambassadørens arbejde og tech-enhedens globale mandat og innovative organisationsform, som bryder med den traditionelle måde at bedrive diplomatisk tilstedeværelse på.

Og han vil fortælle om dialogen med teknologi-giganterne og andre foreløbige erfaringer med regeringens såkaldte TechPlomacy-initiativ et halvt år inde i arbejdet.

Du går heller ikke fra dette arrangement uden at vide, hvorfor Danmark – som det første land i verden – har ophøjet teknologi og digitalisering til en udenrigspolitisk topprioritet og udpeget verdens første tech-ambassadør.