Beskæftigelsesindsatsen er genoptaget. Ledige skal derfor igen være aktivt jobsøgende. MA kontakter dig direkte ang. møder. Du kan desuden finde svar på mange af dine spørgsmål ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Digitalisering – et arbejdsområde for dig?

Digitalisering – et arbejdsområde for dig?

Deltag et par timer og bliv klogere på, hvad digitalisering er for en størrelse, og hvor akademikere passer ind i denne jobfunktion via to spændende oplæg.

Mød Klaus Hall, der som virksomhedskonsulent hos ERHVERVSHUS MIDTJYLLAND tilbyder virksomheder sparring og vejledning inden for digital forretningsudvikling. Klaus vil fortælle om tendenser inden for digitalisering, strategiske udviklingsperspektiver og om virksomheders konkrete udfordringer ift. til digitalisering og deres muligheder for støtte og vejledning.

Mød også Michael Høyer Bæk. Michael er cand.mag. i Engelsk og Medievidenskab og ansat som IT Project Manager hos Cordura A/S. Condura laver digitale formidlingsløsninger til bl.a. museer og kulturinstitutioner. Michael har over 10 års erfaring med arbejde inden for IT-branchen, og han vil give et indblik i, hvordan det er at arbejde i en it-virksomhed som humanist. Han vil fortælle om sin hverdag, hvad han laver, hvilke kompetencer han benytter fra sin uddannelse, og hans vej ind i jobbet.

Arrangementet sluttes af med mulighed for at netværke med andre medlemmer af MA med interesse i digitalisering, imens vi byder på et glas bobler og et stykke kage.

Program:

16:00: Velkommen v. MA
16:10: Oplæg v. Klaus Hall
17:00: Pause
17:10: Oplæg v. Michael Høyer Bæk
18:00: Nyd et stykke kransekage og et par bobler mens du netværker
18:30: Tak for nu