Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Webinar: Digitalisering – et arbejdsområde i vækst

Webinar: Digitalisering – et arbejdsområde i vækst

Er du nysgerrig på udviklingen af digitalisering, så deltag i dette webinar med Uffe Koch, som er Digital Business Consultant hos Business Aalborg, hvor han er ekspert i at hjælpe nordjyske virksomheder med at finde og udnytte potentialerne i digital teknologi.

Digitalisering af virksomheder herunder online tilstedeværelse er ikke blevet mindre vigtig i de seneste måneder, hvilket skaber et endnu større fokus på området både i private virksomheder og den offentlige sektor.

Uanset om der skal laves webshops, online kurser, interaktion på sociale platforme og tænkes nye muligheder, så er der et øget behov for knowhow og dygtige medarbejdere, som kan supportere processen.Inden arrangementet vil du modtage en mail med vejledning om, hvordan du gør dig klar til dette webinar som foregår via Zoom. Du skal bruge en PC/MAC med højtaler.

Til arrangementet vil der være tid til dialog og spørgsmål.