Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Din ansøgning peger ind i fremtiden

Din ansøgning peger ind i fremtiden

Din ansøgning og dit cv er en kommunikationsopgave – et samlet salgsbrev – hvor du først og fremmest skal skrive dig ind i jobbet ved at profilere og italesætte den værdi, du kan skabe for den givne organisation.

Vi fokuserer primært på ansøgning på opslåede stillinger, men du vil også blive skarpere på, hvordan du kan arbejde med uopfordrede ansøgninger.

I løbet af workshoppen skal du også være med til at give/få feedback. Medbring derfor en ansøgning og et cv (begge i 3 eksemplarer), så du kan få konkret og konstruktiv tilbagemelding.

Workshoppen er startskuddet til et videre arbejde derhjemme.

Du er desuden velkommen til efterfølgende at kigge ind til en sparring på ansøgning og cv en onsdag, hvor du kan få karriererådgiverens tilbagemelding på dit videre arbejde.