Fif til dig, der vil være selvstændig – Blaffernationen

Fif til dig, der vil være selvstændig – Blaffernationen

Går du med en drøm om at blive iværksætter, men er du i tvivl om, om du kan overskue – og overkomme – de udfordringer og muligheder, som tegner sig for dig som selvstændig? Så kan du få gode input, når Carsten Theede fra Blaffernationen deler ud af sine erfaringer.

Carsten Theede vil fortælle om Blaffernationen og om vejen til at blive grøn og social iværksætter med alle de frustrationer og glæder, der følger med. Sessionen vil være en kombination af:

1) dialogbaseret inspirationsforedrag om Blaffernationen og den evigt kringlede vej fra humaniora til tilværelsen som grøn og social entreprenør

og

2) en handlingsorienteret workshop i forhold til selv at handle på sin idé/drøm, og hvordan man skaber rammerne for det.

Carsten Theede er Danmarks måske eneste professionelle blaffer. Han er stifter af Blaffernationen og har igennem alverdens blafferrelaterede projekter formået at blive selvforsørgende iværksætter.

Han er initiativtager til Danmarks første officielle blafferstoppesteder i København og er på en landsdækkende mission om at udbrede dem til land og by for at få flere fremmede mennesker til at tale sammen og fylde de mange tomme biler op.

Han underviser i blafferforløb på højskoler og holder foredrag om tillid og fandenivoldskhed. Visionen i foretagendet er at skabe en mere tillidsfuld, modig og ressourcebevidst verden. Økonomien er derfor ikke fundamentet, men et nødvendig middel til en mere bæredygtig og social verden.

Han har gået efter drømmen, og vejen har været knudret. Gennem opbrugte dagpengeperioder, praktikforløb, frivilligopgaver og løntilskud i Verdens Skove til deltidsjob i Dansk Flygtningehjælp kombineret med vagter i et bageri og diverse honoraropgaver opstod Blaffernationen lidt som et sideprojekt. Det danner nu basis for alt Carstens arbejde.

Carsten er BA i Litteraturhistorie og Cand. Mag i Begivenhedskultur og Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet.