Beskæftigelsesindsatsen er i gang igen; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

For scient.er: Målret dit cv og din ansøgning til jobbet

For scient.er: Målret dit cv og din ansøgning til jobbet

Få inspiration til, hvordan du laver et overskueligt cv og en god ansøgning målrettet den del af det naturvidenskabelige arbejdsfelt, der ligger uden for universiteterne.

Workshoppen giver dig mulighed for at arbejde med, hvordan du skriver dig ind i jobbet ved at profilere og italesætte den værdi, du kan skabe for din kommende arbejdsplads. Få samtidig tips til et overskueligt cv, der synliggør dine faglige og personlige kompetencer samt de relevante resultater, du har skabt.

På workshoppen fokuserer vi på ansøgningsmateriale til opslåede stillinger. Medbring derfor et stillingsopslag, en ansøgning og et cv i tre eksemplarer.

I løbet af workshoppen arbejder du sammen med de andre deltagere om jeres materiale. Du får konkret og konstruktiv tilbagemelding, så du kan arbejde videre med materialet og forbedre dine chancer for at komme til samtale.

Vi serverer en sandwich til frokost.